“What you see is what you get!”

Wie kent die uitdrukking nou niet? En wordt daar niet iets mee bedoeld als “dit ben ik en hier zul je het mee moeten doen”?

Maar als je weet hoe die Wet van Aantrekking werkt, dan weet je dat het heel anders zit!

Je krijgt absoluut wat je ziet! Maar dat is dan niet omdat dat is wat er is bij die ander.  De enige en echte reden dat je krijgt wat je ziet is, dat je alleen maar bij een ander kunt zien, wat gelijk is aan je eigen energie. Het is een kwestie van herkenning, gelijke frequentie. Of je je dat nou bewust bent of niet, maakt niet uit.
Een ander kan eigenschappen of kenmerken hebben die jij niet hebt en dan zul je dat ook niet kunnen zien. Dat kan twee kanten op gaan: jij bent in een onvoorstelbare goeie bui en je vriendin krijgt al haar ‘slechte nieuws’ haar mond niet uit, óf jouw energie laat zwaar te wensen over en iedere positieve of opbeurende opmerking vanuit jouw omgeving gaat aan je voorbij.

Dus… als je nou krijgt wat je ziet en de Wet van Aantrekking brengt je wat je aandacht geeft, is het misschien een goed idee om niet te kijken wat er ís, maar je af te vragen wat JIJ wílt dat er is en dat jouw aandacht te geven. De wereld is zo mooi als jij ‘m wilt zien en hetzelfde geldt voor ieder mens. En geloof natuurlijk niks van wat ik ‘zeg:’ ga voor je eigen ervaring!!!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *