Over mij

Portret van Hetty van der Well

Ik hou van het leven.

Dat is niet altijd zo geweest. Best lang vond ik het leven zwaar, moeilijk. Te veel verantwoordelijkheden en zorgen. Ik was driftig op zoek naar meer, omdat ik al wéll wist dat ik verantwoordelijk was voor mijn leven. En dan bedoel ik voor ALLES in mijn leven.
Pas na jaren werd ik me bewust dat ‘vrijheid’ voor mij een sleutelwoord was. En dan bedoel ik daarmee: in vrijheid, vanuit mezelf handelend, in het Leven staan. Doen wat ik doe omdat ík dat wil. Omdat ík er blij van word.

Dankzij inzicht in de Universele ‘wet van aantrekking,’ of je kunt dat ook kwantumfysica noemen, is dat aardig gelukt. 😉 En EFT (Emotional Freedom Techniques) heeft mij daar enorm bij geholpen en is dan ook het ‘tool’ dat ik gebruik. Een geweldige techniek, maar toch ook niet meer dan dat. Ik heb me zó intensief in beide verdiept dat ik er hele bijzondere resultaten mee kan behalen. En ook dat wordt alleen maar meer en beter. Omdat ik dat wil! Ik wil jou alles kunnen bieden wat jou helpt om alles uit jouw leven te halen.

Wil jij ook meer? Wil jij ook herontdekken dat blij-zijn het beste is dat je voor jezelf kunt doen? Dan ben je bij mij aan het beste adres!