Ervaringen van cliënten

Mijn ervaring met EFT bij Hetty

“Ik heb nu 3 EFT sessies bij Hetty gehad en voor mij hebben ze alle 3 al heel veel gebracht. Ik ben door oude pijn gegaan, maar daarna als je door die pijn heen bent gegaan, is er rust. Het is alsof je niet meer bij dat laagje kunt komen waar het pijn deed. Het is gewoon weg! Ik kon dit soms al vrijwel direct na een sessie ervaren, maar meestal duurde dat eventjes, een paar dagen ofzo en soms duurde het wat langer. Je voelt je opgelucht en lichter, vrij van dat gevoel dat pijn deed. En dat voelt zo opgeruimd, letterlijk en figuurlijk! Ik vind het een prachtige tool, op een vrij eenvoudige manier oude patronen en overtuigingen los kunnen laten, om steeds dichter bij de ware essentie van jezelf te kunnen komen, waardoor ik meer rust, zelfvertrouwen en zelfliefde heb gekregen. 

Het voelde voor mij vanaf het begin meteen vertrouwd met Hetty. Hetty is gewoon een gezellig mens! 🙂  Ik vind haar kundig, ze weet door de juiste vragen te stellen en het goed te verwoorden, snel tot de kern te komen, van datgene dat er opgeruimd mag worden, dat werkte voor mij heel erg verhelderend. En heel fijn…Hetty heeft een geluidsopname van de sessie gemaakt, zodat ik die later nog eens terug kon luisteren. Er worden zoveel zinvolle en nuttige dingen gezegd, waar ik weer mee verder kan. Ik vond het elke keer heel fijn samenwerken, super thanks Hetty!”

Els, december 2022

____________________________________________________________________________________

Van psychiatrie naar EFT

Sinds enkele weken ben ik bezig met EFT met hulp van Hetty. Ik had hier nog nooit van gehoord en heb toch al een lang verleden in hulpverlenersland. Ondanks dat, zal het niet meer vergeten worden. De effecten zijn zoals Hetty het zelf noemt: ongeloofwaardig effectief.

Een aantal zaken die voor mij heel prettig werken is dat ik ervaar, dat Hetty als mens naast je staat en met je meekijkt en begeleidt waar nodig. Dit in tegenstelling tot de dokter in witte jas, die mij vertelt wat ik nodig heb, leer ik van Hetty dat ik zelf weet wat ik nodig heb. Zij spiegelt dit voor mij. Ik noem haar ook mijn pratende spiegel.

Ik leer ook zelf EFT toe te passen en het mooie is dat het niet mis kan gaan. Het enige wat kan gebeuren is, dat het minder effectief is als wanneer je het samen doet of onder begeleiding. Wát een vertrouwen in de mens zijn potentie, in plaats van de angst die mij geleerd is te hebben voor mijn klachten en trauma’s.

Mijn systeem kan niet overvraagd worden, want ik geef er zelf regie aan. Bewust dan wel onbewust. Dit alles werkt erg prettig en inzichtgevend vooral. Al die angsten die ik had, zijn door vele therapievormen juist bevestigd en daarmee in stand gehouden, met alle gevolgen van dien. Je kan wel zeggen “ik hoef niet bang te zijn op straat ook al heb ik straatvrees” en dit dan toch gaan oefenen, ‘exposure’ word dit genoemd , maar dat is dan niet meer dan een trucje. En áls het al resultaat geeft, dan gaat het gepaard met veel ellendige gevoelens, waarvan ik nu weet dat ik die eigenlijk ook over kan slaan. Dit hoeft helemaal niet. Je kunt er ook op tikken en dan is het ook weg.

Zo simpel als het klinkt is het ook, maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd maar zo simpel voelt. In je onderbewustzijn zitten heel veel stromingen waarvan je geen weet hebt. Tijdens je EFT processen komen die juist naar je bewustzijn en dat is soms best heftig.

Daarin ligt ook de kracht van Hetty: door met haar intuitieve vermogen te werken, helpt ze me om deze stromingen op te sporen als het ware, zodat ik aan alle lagen van mezelf kan werken.

Ikzelf ben in ieder geval steeds meer onder de indruk van alle veranderingen in mijn leven en eerlijk gezegd had ik dit niet verwacht en was ik ook bang überhaupt nog ergens op te rekenen. Therapie kan namelijk ook een distopia gevoel geven omdat je met lege handen thuis kan komen te zitten.

Voor mij is het inderdaad ongelooflijk effectief. Is het abstracte karakter van uitspraken als “ik geloof in mezelf”, ‘ik kan het’ , ‘ik ben de moeite waarde’ etc. écht in de praktijk voelbaar en aanwezig.

De wijsheid van EFT ligt in de wijsheid van het leven zelf. Eft is een manier om mezelf als mens in al deze levensenergiën te bewegen zoals ik wil en waarin ik de regie heb.

Sas

_______________________________________________________________________________________

Een blije manager

Eigenlijk zou ik het geheim willen houden, maar da’s niet eerlijk naar Hetty. En naar jullie. Want als ik dit geheim zou houden, zou ik mogelijk heel veel andere managers beroven van een mogelijkheid om super efficiënt allerlei problemen op te lossen.

Zelf heb ik ook opleidingen in de door de Hetty gebruikte technieken. Sterker nog, ik heb mensen gecoacht die ze nu toepassen voordat ze een vergadering in gaan zodat ze beter functioneren. En hoewel de EFT techniek heel goed voor je eigen uitdagingen toegepast kan ben ik blij dat Hetty ook mij hier krachtig en concreet mee vooruit heeft geholpen. Want net als ieder ander kom ook ik zonder hulp niet voorbij mijn eigen vermijdingsstrategiën. In een paar sessies hielp ze me innerlijke zooi los te tikken die me jaren of zelfs decennia lang in de weg had gezeten.

Aan Hetty: Dankjewel voor je hulp bij mijn opruimactie.
Aan managers: Voor wie wil dat medewerkers zich echt beter voelen zodat ze beter functioneren, stuur ze naar Hetty. Dat helpt. Echt Well.

Jacob v/d W. Uit Drenthe

____________________________________________________________________________________

Reactie op YouTube filmpje “De pijn van gepest zijn.”

Deze reactie kreeg ik van een cliënte:

Hoi Hetty,

Een specifieke situatie had ik niet, maar wel een algemeen beeld wat emoties opriep. Na het filmpje was ik voor 80% van m’n onrust af. Gekke is dat ik pas merkte dat ik onrustig was geweest toen het zakte….
Qua affirmaties vind ik het pakkend. Ook mooi de Wet van Aantrekking er doorheen gevlochten. Ik vond het zelf prettig dat je afwisselt met de pijn en dan weer krachtig. En wat je altijd wel doet is dat je affirmaties zegt die eigenlijk alternatieve (beter voelende) gedachtes zijn. Dat is wel een eyeopener voor mij, want als je er midden in zit dan kom je zelf vaak niet op die alternatieve gedachten. Zo’n aha moment van, zo kan ik er ook naar kijken. Dat is wat voor mij vooral geholpen heeft nu. Goeie: iemand die zich goed voelt, pest die?

Groetjes

_____________________________________________________________________________________

Mijn ervaring met EFT

Ik heb EFT leren kennen tijdens een gesprek met Hetty op een verjaardag. Enthousiast dat ik was direct een afspraak gemaakt om het echt te ervaren.

De eerste sessie ben ik naar Hetty toe gegaan om de techniek te ‘oefenen en in de vingers te krijgen’, alle volgende keren kon gewoon via skype of telefoon. (Hoe handig is dat!!!) (Dat oefenen bij Hetty was een keuze, is niet perse nodig)

Iedere maand deden we een sessie van 1 a 1,5 uur. Tussendoor zou het goed geweest zijn als ik zelf verder was gegaan maar dat was een van de ‘issues’ waar we mee aan de gang gingen…

Ik heb best veel ‘geshopt’ wat betreft ‘het werken aan mezelf’ maar NIETS werkt zo effectief als EFT. Het werkt ook direct. En het gekke is, dat als iets opgelost is, het uit je systeem is…
Het is vaak gebeurd, dat ik me iets pas weer herinnerde omdat ik het teruglas in m’n verslag…

‘Grote issues’ leken soms wat minder succesvol weg te blijven, hadden meerdere sessies nodig. Het leuke is wel dat nu, na een jaar of drie, die issues wel weg zijn… Het werkt dus op de achtergrond gewoon door!!!

Niets anders werkt zo effectief en doeltreffend als EFT.

Hetty heb ik leren kennen als een zeer kundig EFT Coach. Intuitief slaat ze iedere keer de spijker op de kop en weet ze de juiste woorden te kiezen. SPOT ON!!

Ilona

_______________________________________________________________________

Vooraf was ik benieuwd……

……maar tegelijkertijd een beetje sceptisch. Wat moest ik precies verwachten van EFT? Een beetje kloppen op bepaalde punten waarbij je bepaalde teksten uitspreekt. En dat moest mij helpen? Maar gelukkig heb ik doorgezet!

Tijdens de sessies met Hetty kreeg ik inzicht in de issues die nu nog veel negatieve invloed hadden op mijn dagelijks functioneren. En hier hebben we actie op ondernomen. Onder begeleiding van Hetty zijn we aan de slag gegaan met deze issues. En warempel, het helpt echt! Ik had gewild dat ik veel eerder actie had ondernomen want EFT is in de basis zo simpel terwijl het effect echt enorm is.

Hetty, bedankt!
Robert

_______________________________________________________________________

 “De ‘Wet van aantrekking’ en EFT, wat kan ik ermee?

Ik zie mezelf als een nuchtere dikkop, kritisch en wars van ‘zweverigheid’. Maar ik sta wel open voor nieuwe ervaringen en inzichten. Dus heb ik een afspraak gemaakt toen Hetty van der (echt)Well ons van harte door een vriendin werd aanbevolen.

Inmiddels bijna een jaar verder, persoonlijk en zakelijk een erg lastige periode. In deze tijd heeft Hetty me geholpen ‘mezelf’ terug te vinden en vooral om mijn eigen rol en invloed op het ‘wel en wee’ van mijn ‘reis’ door het leven in te zien.

Inderdaad die wet van aantrekking, heel kort door de bocht: jouw verwachting is alles bepalend voor het resultaat. Een inzicht dat ook zakelijk erg waardevol is. Ondanks dat het uiteindelijke resultaat in mijn geval door veel toeschouwers als negatief beoordeeld wordt, is dat voor mij de belangrijkste les.

Hetty? Een heerlijk, echt mens! De wet van aantrekking? Absoluut en eigenlijk wist ik dat al. Bovendien, wie ben ik om Albert Einstein tegen te spreken. EFT? Minimaal een goede tool voor Hetty, waarmee ze mij fantastisch heeft geholpen.

Mick

_________________________________________________________________________________________

Mijn ervaring met de Dyslexie Counseling

Mijn zoon Cas heeft bij Hetty de dyslexiecounseling gedaan. Na de counseling ben ik met Cas verder gegaan met de zgn. trigger woorden. Ik merkte bij Cas meteen een groot verschil. Na de counseling gingen zijn schoolprestaties omhoog. Maar vooral emotioneel was Cas veel sterker geworden.
Een jaar na de counseling van Cas begon ik me af te vragen of een Davis Counseling voor mij wat zou kunnen zijn. Ik ervaarde steeds meer last van mijn desoriëntatie. Als ik een winkel uitliep in een stad waar ik niet bekend was, wist ik niet van welke kant ik kwam. Als ik in een bos wandelde, verdwaalde ik. Als ik met de auto reed had ik geen besef waar ik precies was en of ik naar het noorden of naar het zuiden reed.
Na de intake bij Hetty heb ik de counseling ook gedaan. En ik ben net als Cas begonnen met het kleien van het alfabet. Omdat ik samen met Cas de trigger woordjes thuis heb uitgewerkt, hebben we dit deel over kunnen slaan. Alles bij elkaar heb ik binnen vier dagen de counseling afgerond. En ik merkte meteen al het verschil. Als ik nu een winkel uitloop, dan weet ik van welke kant ik afkwam. Als ik nu gedesoriënteerd ben, dan weet ik achteraf vaak waardoor dat kwam. Bovendien ben ik rustiger geworden.
Het heeft me veel meer opgeleverd dan ik voor mogelijk had gehouden.
Het zijn een paar hele bijzondere dagen geweest, die ik niet meer zal vergeten. Werken met Hetty was één groot feest.

Karin 47 jaar.

__________________________________________________________________________________________

Gedachten

Dat gedachten zoveel kracht kunnen hebben, had ik nooit kunnen bedenken.
Hetty heeft me echter laten zien hoe sterk deze invloed hebben op je hele
wezen en dan in mijn geval vooral mijn gezondheid.
Sinds 1999 heb ik artritis, ofwel ontstekingsreuma. Ik had zelf wel altijd
het gevoel dat die reuma mij iets te vertellen had, maar hoe of wat, daar
had ik niet echt een antwoord op. Ik had een hele leuke maar drukke baan en
rende mezelf wel eens te vaak voorbij. Ik wist dat wel maar kon daar niet
echt verandering in brengen. Ook de reuma kon me niet echt afremmen.
Uiteindelijk kreeg ik er nog een heel rare klacht bij waar ik me totaal geen
raad mee wist, elektroallergie. Naast dat het iets vaags lijkt wat je aan
andere mensen moeilijk uit kunt leggen, zelfs mijn man had er moeite mee om
het te geloven,is het verdomde pijnlijk en lastig. Het kwam er op neer dat
ik op een gegeven moment niet meer achter de computer kon zonder vreselijke
pijn in mijn armen en nek, niet meer mobiel kon bellen, tanden niet meer
elektrisch poetsen en ga zo maar door. En overal is straling tegenwoordig
dus je wordt vrij snel ook nog eens panisch want wat gaat dit allemaal met
je lichaam doen? Angst gaat overheersen.
Toen ik uiteindelijk niet meer kon gaan werken was ik er best slecht aan
toe. Ik had het geluk dat mijn baas contact had gehad met Hetty en mij de
kans bood om haar behandeling te proberen. In alle eerlijkheid kan ik zeggen
dat ik het wel heel vreemd vond dat ik moest gaan ’tikken’ op bepaalde
punten op mijn lichaam. Ik deed het echter trouw en op alles wat ik
tegenkwam. Al heel snel merkte ik dat het werkte, mijn angsten werden eerst
minder en daarna ook de pijn. Het mooie is dat ik gelijktijdig heel veel oud
zeer naar boven heb kunnen halen en los heb kunnen laten. Ook is me nu echt
helemaal duidelijk geworden dat ik niet goed bezig was.
Ondertussen gaat het zowel geestelijk als lichamelijk heel goed met me, ik
ben er echt nog niet maar heel zeker op de goede weg.
Dit dank ik voor een heel groot deel aan de kundigheid van Hetty!!!

Lieve groet,

Joke

__________________________________________________________________________________________

EFT en Ritalin

Toen onze zoon in groep 3 zat werd door de GGZ vastgesteld dat hij ADHD had. Na een aantal gesprekken met de kinderpsychiater, kinderpsychologe en school hebben we uiteindelijk toch besloten dat we zouden gaan starten met medicatie. De minimale dosis werd voorgeschreven en na korte tijd zagen wij verandering. Hij werd rustiger en daardoor kregen wij als ouders en ons hele gezin rust. Hij veranderde maar werd zeker geen “zombie”. Naast ADHD heeft onze zoon in ernstige mate dyslexie. Via school kwamen wij in contact met Hetty. Na een informatief gesprek is Hetty aan de slag gegaan met onze zoon. Voorwaarde was wel dat hij dan volledig “clean” zou zijn ( volledig zonder medicatie en ook zonder resten van medicatie in zijn lichaam). Na ruim 2 jaar, op 4 februari 2010 zijn we gestopt met alle medicatie. Hetty leerde mij en mijn zoon EFT-en en we gingen ermee aan de slag.
Naast de juf wisten een aantal familieleden en vrienden dat we gestopt waren met de medicatie. Na een tijdje kregen we van veel mensen te horen dat onze zoon zo enthousiast was, weer kleur op zijn wangen had en zo vrolijk was. Hij was veranderd van mat rustig naar enthousiast vrolijk. Hij was/is nog steeds op gezette tijden “druk” maar dat was hij op die tijden ook met medicatie. Nu zijn we een jaar verder en gebruikt onze zoon nog steeds geen medicijnen. We EFt-en niet meer. Hij is nu ook ouder en begrijpt nu wat wij bedoelen als we zeggen dat hij druk is. Hij weet/ voelt nu zelf ook het verschil. We hebben er nooit spijt van gehad dat we gestart zijn met de medicatie. Het was toen, op dat moment, voor onze zoon en ons gezin een goede beslissing. Wie weet waren we zonder Hetty zelf ook ooit gestopt met de medicatie maar zeker niet op dat moment.

Een trotse moeder
__________________________________________________________________________________________

Ik en EFT!

Al zolang ik mij kan heugen ben ik sneller moe dan de mensen om me heen.  Vanuit de huisarts krijg je dan te horen dat je er maar mee moet leven?
De vermoeidheid nam steeds ernstigere vormen aan. Ik ben 35 jaar en heb afgelopen december mijn 4de Burn-out gehad! Ik besloot dat dit echt niet langer kon.
Alles heb ik geprobeerd, mijn eetpatroon aanpassen, sporten, acupunctuur, psycholoog, maatschappelijk werker, veel slapen, weinig slapen,  gewoon doorgaan, helemaal stil staan, niets hielp! Ik werd afgelopen jaar alleen maar meer moe en uiteindelijk ook redelijk depressief.
De huisarts stuurde mij door naar het Radboud ziekenhuis, hier werd chronische vermoeidheid geconstateerd. Dit gebeurt na uitsluiting van lichamelijke problemen en aan de hand van een vragenlijst.
Tegelijkertijd  kwam ik in contact met Hetty. Ik kwam bij haar aan: enorm moe, behoorlijk depressief en zeer afwachtend. Al in ons eerste gesprek gingen we behoorlijk diep en kwam ik achter dingen van mezelf die ik niet had verwacht. Het zat diep, maar na ons eerste consult ging ik naar buiten met, voor het eerst in mijn leven, waarschijnlijk de oorzaak van mijn problemen.
Een week later was ik weer bij Hetty, alleen zat er al een heel andere ik. Mijn depressie was weg, ik begon weer van mezelf te houden en voor mezelf te zorgen.
Na mijn tweede consult ben ik zelf ook thuis EFT gaan toepassen. Ik ben een totaal ander mens dan 2 maanden geleden.  Ik ben er nog niet, maar heb er voor het eerst vertrouwen in dat ik er helemaal ga komen!!
M.van Gr.
__________________________________________________________________________________________

Onze zoon Luuk is een beelddenker.

Luuk is een ontzettend gevoelig en creatief kind maar ook een dromer, chaotisch, en heel snel afgeleid. De problemen werden vooral op school zichtbaar vanaf groep 3, ze waren direct complex en veelomvattend.
Dyslexie, dyscalculie, niet op tempo kunnen presteren en problemen met het automatiseren van letters en cijfers. Bovendien had hij niets met de dagen van de week, het begrip “tijd” en klokkijken in het algemeen. Ondanks dat het op school niet goed ging bleef hij zeggen, “ik ben een slim kind maar het komt er niet uit”. Hij had altijd het gevoel dat zijn hoofd vol zat met informatie dat geen goede plek kreeg. Omdat hij zijn hoofd niet rustig kreeg sliep hij erg slecht in. Het gevolg van alles was dat hij uiteindelijk een erg negatief zelfbeeld had. Het werd steeds duidelijker dat school met alle extra hulp toch niet goed op zijn problemen kon inspelen. Uiteindelijk zijn wij zelf op zoek gegaan naar hulp. De Dyslexie-counseling gegeven door Hetty van der Well bleek de oplossing. Luuk leerde tijdens de counseling dat hij juist over een gave beschikt waarmee hij moest leren werken. Met behulp van de leescounseling ging hij ineens van Avi 5 naar Avi 8. In een ochtend leerde hij de klok. Luuk zal geen rekenwonder worden maar door de rekencounseling is er ook geen sprake meer van dyscalculie. Het is voor Luuk heel fijn dat hij in de toekomst van niemand afhankelijk is. Hij heeft door de counseling zijn zelfvertrouwen terug, hij gaat graag naar school, hij slaapt goed en zit vooral erg goed in zijn vel. De counseling was voor ons een gok, we kenden niemand die er ervaring mee had. Het resultaat is geweldig, Luuk voelt zich nu ook dat slimme kind. Graag delen wij onze ervaring met u. Mocht u belangstelling hebben, vraag dan Hetty om mijn telefoonnummer en neem contact met me op.

Vriendelijke Groet,
Els Diters

__________________________________________________________________________________________

Hallo Hetty,

Toen ik vrijdag wakker werd, werd ik anders wakker dan al die jaren daarvoor. Ik was luchtig, vrolijk, blij.
Toen ik brood uit de broodtrommel wilde pakken (die staat nogal hoog in een kastje) was ik gegroeid. Ik hoefde niet zo ver te reiken om het brood uit de trommel te pakken (heel rare gewaarwording). Mijn rugzak was dus duidelijk minder zwaar.
Dit is een ervaring die ik even met je wilde delen.

Je laatste zin van je rapport vind ik ook verbazingwekkend. Je schrijft namelijk: je bent hartstikke goed bezig. Dit zeg ik nogal eens tegen een ander maar dit zeg ik nooit tegen mezelf. Als ik het nu voor de spiegel tegen mezelf zeg kan ik het er  alleen maar mee eens zijn. Ik ben goed bezig. Ik heb er goed aan gedaan om je hulp te accepteren. Ik wil werken aan een zelfverzekerde Karin die er mag zijn !!
Bedankt, en tot snel.
Een dikke knuffel van Karin.

__________________________________________________________________________________________

Dyslexie

Ik heb dyslexie dus toen ik hoorde dat je met een Dyslexie Counseling daar iets aan kon doen was ik heel benieuwd of het inderdaad zou werken.  Na een intensieve week met Hetty kan ik nu zeggen dat ik met mijn dyslexie beter om kan gaan. Mijn punten schieten omhoog en het lezen gaat veel sneller en beter. Zelfs de leraar merkt een duidelijke verbetering.
Ik ben blij dat ik het gedaan heb.
Cas, 11 jaar

Nadat Cas met de uitslag van de entree-toets thuis kwam vond ik het tijd voor actie. Het kon er bij mij niet meer in dat een kind met zijn IQ zo’n slechte cijfers haalt voor spelling en taal. Toen ik hoorde van de dyslexie-counseling bij Hetty, heb ik de koe bij de hoorns gepakt en gevraagd om een intakegesprek. Ook Cas heeft een intakegesprek gehad en hij was toen nog heel gereserveerd. Cas wil niet falen en vooral ons niet teleurstellen. Stel dat het niet werkt, wat dan?? was zijn gedachte.
Na de eerste dag met Hetty merkte ik al duidelijk verschil. Cas kwam blij thuis. Gedurende de week zag ik hem opbloeien. Hij was ervan overtuigd dat deze lessen hem zouden gaan helpen. En nu, drie maanden later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat het Cas heel goed heeft gedaan. Zijn cijfers op school zijn met sprongen vooruit gegaan. Hij leest sneller, waardoor een proefwerk leren geen problemen meer geeft. Hij kan het nu alleen. En de extra bonus is dat Cas meer zelfvertrouwen heeft gekregen.
Tegen elke ouder die twijfelt wil ik zeggen: grijp deze kans vraag een intakegesprek aan en laat je verbazen.
Moeder van Cas.

__________________________________________________________________________________________

Eén gedachte op “Ervaringen van cliënten

 1. Petra

  Sinds een paar weken ben ik begonnen met EFT. Hier had ik nog nooit van gehoord en loop toch al een aardige tijd rond in hulpverleners land. Zo 15 jaar. Vanaf mijn pubertijd zijn er problemen geweest met leren , angsten en trauma’s. Mijn zelfbeeld aan diggelen en niet in staat mee te doen in de maatschappij zoals hij anno 2016 nog steeds is, helaas.
  Hetty laat me kennis maken met wie ik werkelijk ben en hier de oordelen over los te laten die ik al heel lang met mij meedraag. Eigenlijk had ik helemaal niet zo’n zin hieraan te beginnen en waren mijn verwachtingen ook niet hoog meer van hulpverleners in het algemeen. Wel liep ik nog in therapie en stond EMDR op het lijstje om traumaverwerking te gaan doen. Dit is inmiddels van de baan want EFT heeft een hoop verandert in mijn leven en gezondheid.
  Ik leer mezelf weer op waarde te schatten, ondervind dat ik helemaal geen reden heb om bang te zijn en dat ik vol kwaliteiten zit.
  Het zelf stigma uit de GGZ heb ik achter mij gelaten en nog niet eerder had ik zoveel energie als vandaag. Hiervoor was ik dagelijks uitgeput en niet meer in staat om te werken, zelfs geen vrijwilligers werk meer te doen. Fybromialgie, ADHD, cptss etc, om maar een aantal voorbeelden te noemen die ik op mijn lijst had staat heb ik ook de deur uit gedaan.
  Ik ben weer mezelf , leef nu en pak alles aan waar ik altijd al van gedroomd had.
  Verder vind ik het ook heel gezellig en lachen we veel. Lachen om de inzichten die zo keihard binnenvallen dat het een feestje is.
  Ik raad haar ten zeerste aan! Naast de techniek is het intuïtief werken zeer bijzonder en geeft een extra dimensie mee die je anders wellicht niet hebt. Ik wil graag leren hoe zij het doet om dit zelf ook te kunnen gaan toepassen . Dat zou een groot cadeau zijn voor mezelf en anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *