Eén op één maatwerk online

“Tót het moment dat we doordingen tot de kern, herkennen we een beperkende overtuiging niet. Tót dat moment zien we het als de waarheid!” – Nick Ortner, EFT kanjer uit Australië

Toen ik vele jaren geleden EFT vond, heb ik al het studiemateriaal van de grondlegger Gary Craig aangeschaft en mezelf door honderden uren heen ge-eft-d.
Iedere keer als ik geraakt werd (en dat was nogal wat keren), stopte ik de dvd en ging aan de slag met mezelf.
Ik vond het ontstellend, maar tegelijkertijd ook héél verhelderend en bevrijdend, om te ont-dekken met hóe veel overtuigingen (beperkende dus) ik rondliep, waar ik me tot dat moment absoluut niet van bewust was.

Wat ik wél wist was, dat veel in mijn leven niet was zoals ik het wilde én dat ik mezelf al te vaak niet zo goed voelde als ik wilde en vermoedde dat het zou kúnnen zijn.

Ooit, in een gesprek met een hoofd van de psychologische gezondheidsdienst van een landelijke organisatie werd mij de vraag gesteld wat mijn achtergrond was. “Heb je psychiatrie gestudeerd?” vroeg de psycholoog. “Nee,” zei ik, “ik heb m’n eigen shit gevreten.” Dat klinkt wellicht wat oneerbiedig maar ik ben stellig van mening dat je als coach, je cliënt nooit verder kunt begeleiden dan dat je zélf bent gegaan.

Als iets in mijn verhaal en van deze website je raakt, dan zou het kunnen zijn dat ik in huis heb wat jij zoekt, om uit de situatie te komen waar jij in zit, lichamelijk of emotioneel.
Mail of bel me, als je het zeker wilt weten.
hier of 06 45 39 60 30

Ik werk online, dus reistijd en kosten bespaar je al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *