Spiegelen

Alles wat je leven binnenkomt, weerspiegelt jouw trilling en biedt de potentie om je bewust te worden, in hoeverre jij jeZelf toestaat het mooiste uit het Leven te halen.
De duidelijkste spiegel word je meestal voorgehouden door mensen dichtbij je, of mensen met je wie veel/vaak te maken hebt. Luister naar wat gezegd wordt, voel de emoties die dat bij je oproept en jouw reactie erop. Word je daar niet blij van? Voelt dat niet goed? Dan héb je een keus. Datgene waar je op focust, wordt meer. De wet van Aantrekking brengt meer in je Leven van waar jouw aandacht op gericht is, dus…. focus op die eigenschappen van iemand waar je een goed gevoel bij krijgt; richt je aandacht op de dingen die je al wél hebt en waar je blij mee bent. 
Eindig je dag met 5 minuten op te schrijven waar je de afgelopen dag blij mee was, zodat je vanuit een positieve energie de nacht ingaat.
Begin je dag met 5 minuten op te schrijven wat je al hebt, waar je van geniet en je begint je dag met een positieve energie.
En zit het eens tegen? Gebruik dat dan niet als excuus om in een negatieve sfeer te blijven zitten. Het Leven is nét trampolinespringen. Beneden zitten is niks meer dan het begin van een nieuwe sprong naar boven, maar jij moet zelf afzetten!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *