Introductie

Hè hè.. eindelijk!
Vier weken geleden was ik aanwezig op een Business Bootcamp en één van de dingen die ik daaruit ‘meenam’ was de helderheid dat ik meer met de Social Media zou moeten doen dan tot nu toe het geval was.
Maar daarmee was ik er nog niet. Het is niet echt mijn ding en omdat ik alles wat ik doe, doe vanuit het bewustzijn van de werking van de Universele Wet van Aantrekking, realiseerde ik me dat ik eerst iets moest doen aan de lading die er op zat voor mij. Ik zou de meest interessante blog kunnen hebben, als ik die met weerstand het www op werk, dan zal de trilling van die weerstand er voor zorgen dat het nooit iets wordt met die blog van mij.
En dan het volgende dilemma…. wat ga ik dan schrijven…. met betrekking tot mijn werk/praktijk….  Daar had ik ook nog even geen idee van.
En ook daar doe ik wat ik ervaren heb, dat het beste werkt: loslaten. De vraag van “wat ga ik schrijven” zit al voldoende in mijn systeem. Doen wat ik weet dat het beste resultaat oplevert: zorgen dat wàt ik ook doe, ik er blij van word en dan zal de inspiratie zich ‘vanzelf’ aandienen. En vannacht was het zover. Ineens wist ik het: ik ga gewoon mijn ervaringen met de “Wet van Aantrekking” in combinatie met EFT (Emotional Freedom Techniques) met jullie delen.
 
En well met een reden. Zéker na de film “The Secret” zijn er best aardig wat mensen die weten van het bestaan van deze Universele wet, maar wat mij heel vaak opvalt is, dat als er in een mensenleven iets positiefs gebeurt, dat dan de Wet van Aantrekking erbij gehaald wordt, maar als het Leven minder leuke zaken op hun pad brengt, dan zijn veel mensen geneigd om de oorzaak liever buiten hen te leggen. En op zich is daar niks mis mee en heeft ieder het recht om dat te doen. Je laat daarmee alleen kansen liggen. 
Alles is energie en iedere energie heeft zijn eigen trilling en het is onze trilling waar de Wet van Aantrekking op reageert. Als je bereid bent om voor dat idee open te staan en van daaruit naar de ‘negatieve’ situaties, gebeurtenissen en emoties gaat kijken, dan kun je je trilling veranderen, waardoor er andere dingen je Leven binnen kunnen komen.
En daar komt dan EFT om de hoek kijken. Het is wel eens verbijsterend in welke mate emoties, overtuigingen en verwachtingen onze beleving kunnen ‘kleuren.’ 
Maar daarover later meer.
 
 
 
 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mij:
Hetty van der Well, EFT Coach te Oss.
Telefoon: 0412-636.403
 
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Introductie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *