Moedige mannen

Al weer een tijdje geleden zei ik tegen een opdrachtgever, dat ik het zo jammer vond dat ik voornamelijk vrouwelijke cliënten had.

Een paar weken later belde hij me. “Jij wilde toch een man? Nou, hier heb ik een man voor je.” En grappig genoeg, heb ik nu vooral mannelijke cliënten (Wet van Aantrekking?).

En dat niet alleen, maar niet zó maar mannen. Ongelooflijk prachtige, moedige mannen. Mannen die de weg van hun hoofd naar hun hart willen gaan en die de moed vinden om hun emotionele blauwe plekken te erkennen, de angst en pijn te ervaren teneinde die vervolgens m.b.v. EFT snel los te kunnen laten.

Mannen die bereid zijn delen van hun geschiedenis te herschrijven. De emoties die ze eruit ‘geschreven’ hadden, weer terug te plaatsen, hun pijn met terugwerkende kracht te voelen en zich ervan te bevrijden, waardoor ze er in hun NU niet steeds weer mee geconfronteerd hoeven te worden.

Mannen, die door zich kwetsbaar op te stellen juíst in hun kracht komen te staan en van daar uit, nu vanuit hun hart hun keuzes en beslissingen kunnen nemen. Die door hun proces de ware betekenis van ZelfVertrouwen gaan begrijpen en daardoor in steeds meer situaties vanuit dat ZelfVertrouwen (vertrouwen in wie ze Zijn in plaats van in wat ze kunnen) hun (inter)acties bepalen. Die door hun groeiende inzicht in de werking van de Wet van Aantrekking de waarde en het belang gaan inzien van hoe-ze-zich-voelen als ze wat-dan-ook willen gaan doen.

Ik vind het een feest en voel me bevoorrecht dat ik met die mannen mag ‘werken’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *