Maar…….!

Máár. Ook zo’n woordje dat zo gemakkelijk van onze lippen rolt, zonder ons bewust te zijn van de consequenties.

Als je bedenkt dat de Wet van Aantrekking reageert op onze trilling en je eens écht gaat voelen wat het verschil in trilling is tussen wat je zegt vóórdat je ‘maar’ zegt en daarna, dan zou je je vast bedenken.

“Ik wil een nieuwe auto, maar dat kan ik niet betalen.” Ik wil een nieuwe auto. Stel jezelf eens voor in die nieuwe auto. Je ziet jezelf al rijden, geniet van het comfort en noem maar op. Voelt goed hè!

Maar dat kan ik niet betalen. Moet ik hier nog iets aan toevoegen of is het verschil duidelijk?

“Ik wil wel weer een nieuwe relatie, maar niet meer dat gezeik van de vorige keer.” Ik wil wel weer een nieuwe relatie. Iemand om leuke dingen mee te doen, lekker tegenaan te kruipen, iemand om van te houden en die van jou houdt. Hele positieve trilling. Maar niet meer dat gezeik van de vorige keer. Niets meer over van die positieve trilling.

De Wet van Aantrekking brengt meer in je Leven van waar jij zit met je trilling, dus als je stopt met je uitspraken op het moment dat je hebt aangegeven wat je wilt, dan zal de kans dat je dat ook krijgt een stuk groter worden.

Wees bewuster van wat je zegt, van de trilling van wat je zegt en focus op waar je blij van wordt van al die dingen die je wilt. Waarom je ze wilt, wat je er mee wilt. Maak er een soort spel van en geniet van het spel zelf. Laat de Wet van Aantrekking de rest regelen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *