Je weet wat je weet, maar je weet niét wat je niet weet!

Tegenwoordig zijn er best al aardig wat mensen die op de één of andere manier wel eens gehoord hebben over Universele wetmatigheden. Vooral “The Secret” heeft daartoe bijgedragen. Wat veel van die informatie gemeen heeft, is dat de belichting redelijk eenzijdig is.
De aandacht wordt vooral gevestigd op de leuke kanten van die Wet van Aantrekking en er worden handvatten verstrekt om het Leven te krijgen zoals je dat hebben wilt.
En maar al te vaak lukt dat voor geen meter!

Dat is dan niet omdat die Wet niet werkt. Integendeel. Het is juist omdat die Wet 24/7 werkt en 100% consequent is! En… omdat ‘ie niet reageert op je woorden, maar op je frequentie!

Ik kom het zó vaak tegen dat mensen zeker weten dat ze alle obstakels uit de weg geruimd hebben en toch slagen ze er niet in te krijgen wat ze willen. Hun Leven vertelt ze waar ze ‘zitten’ met hun frequentie, maar zelf kunnen ze er “geen chocola van bakken.” En vandaar de titel van deze blog.

Jij bént de optelsom van jouw ervaringen, overtuigingen, verwachtingen en patronen. Je zit daar met je neus zó dicht bovenop dat je dat zelf vaak niet kunt zien. Jouw Leven is voor jou normaal, gewoon en vertrouwd. Facetten van jouw Leven zien als een sta-in-de-weg om te komen waar je zijn wilt, is vaak een hele kluif.
Bovendien is vrijwel iedereen bij dat Innerlijk Weten weggetraind, waardoor de logica en vanzelfsprekendheid t.a.v. die Universele Wetten helemaal niet meer logisch en vanzelfsprekend is.

Heb jij al van alles gedaan en toch…….? Sta jezelf dan toe niet alles te kunnen weten en zien. Erken je menselijkheid en gun jezelf eens een zetje in de goeie richting van een buitenstaander met oog voor details die jij wellicht niet ziet, juist omdát je er zo dicht op zit! Luister naar je hart en de Wet van Aantrekking zal er voor zorgen dat je diegene vindt die het beste bij jou past.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

3 gedachten over “Je weet wat je weet, maar je weet niét wat je niet weet!

 1. Ernst

  Hallo Hetty,

  Het werkt! Ik heb je blog op mijn goede mailadres ontvangen, bedankt hiervoor!
  Wat je in je blog schrijft, klopt helemaal.Ik heb het nu zelf ervaren. Als je met je neus bovenop je eigen leven zit, kun je te weinig afstand nemen om te zien welke belemmerende overtuigingen je hebt. Ook ben je je misschien niet bewust, welke belemmeringen er wellicht nog zijn, omdat je er zo aan gewend bent dat ze er zijn, dat je ze niet meer ”ziet”. Een buitenstaander ziet dat veel eerder. Daarom is het werk dat jij doet ook zo belangrijk. Er zijn ook belemmeringen op zieleniveau, en dat is moeilijker om aan te werken, maar dat is weer een ander verhaal, denk ik.
  Ik zag dat aan mijn vrouw, die zich rot ergert aan een collega; ik zei haar dat zij een spiegel voor haar was. IK zag dat duidelijk, zij niet. Maar dat mijn vrouw een spiegel voor MIJ was, moest ik van jou horen. Raar toch eigenlijk? Ondertussen zie ik het wel, en kan er aan werken om ook dit aspect los te laten.
  Wel ervaar ik ook, dat de wet van aantrekking op sommige andere gebieden ook werkt. Het is alleen zaak, om zuiver te zijn, en je niet te laten leiden door hebzucht e.d. , maar de echte emoties te voelen die aangeven waar je je door aangetrokken voelt. Ook onbewust. Want op onbewust niveau werkt het natuurlijk ook door.
  Wel heel interessant allemaal!
  Ik heb je boekje over zelfvertrouwen gelezen! Ook heel mooi en goed geschreven. Duidelijk ook.
  Binnenkort zal ik dan ook een afspraak met je maken. Op dit moment ben ik er nog niet aan toe, omdat ik een sollicitatieafspraak heb, maar daarna kan ik me op die afspraak concentreren.
  Tot binnenkort dus, en bedankt voor je blog!

  Warme groet, Ernst

  1. Hetty

   Hallo Ernst,
   Dank voor je uitgebreide reactie.
   Ik wil er graag iets aan toevoegen: dat jij kon hóren dat jouw vrouw jouw spiegel is, is echt alleen jouw ‘verdienste.’ Jij wilde en kon er voor openstaan. Als dat niet het geval was geweest had ik het ook kunnen zeggen, maar dan was het écht niet bij je binnen gekomen. Dus… chapeau!

 2. Ilona

  Wat nog extra geweldig is aan EFT… Het kan gewoon via skype met webcam! (Wat het bij mij nooit doet maar ook dat is niet erg, want het kan ook gewoon door de telefoon als het moet :-)) Dat betekent dus dat je geen reistijd kwijt bent, geen oppas hoeft te regelen, het niet uitmaakt waar je woont… Geweldig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *