Instant manifestatie

Die Wet van Aantrekking kan toch zo heerlijk confronterend zijn. Vooral als je ‘m goed in de gaten hebt. En zeker als je in een wat negatieve energie zit, dan staat ‘ie vrijwel altijd garant voor “Instant manifestatie.”

Onlangs kreeg ik daar een heel mooi voorbeeld van en omdat beelden meer zeggen dan woorden wil ik proberen met woorden dat beeld te schetsen.

Nog niet zo lang geleden ging ik weer naar de kapper. Ik treed niet in details hoe de uitkomst daarvan voor mij voelde (ook al zit m’n haar prima), maar dat was niet goed en iedere keer als ik dan dus met m’n haar aan de gang ging werd ik daar weer heftig mee geconfronteerd.

Wat dus inhoudt in ieder geval iedere morgen als de dag begint.

Geen goed begin en ook al wist ik dat, het had me even in de greep.

Op zo’n ochtend, me voorbereidend op een werkdag buiten de deur, ging ik na de start in de badkamer, waar ik weer redelijk gefrustreerd door m’n haar weer uitkwam, opgetut en wel, eerst de hond uitlaten.

Douce weet inmiddels heel goed wat er buiten van haar verwacht wordt, wie de baas is en dus hoef ik haar eigenlijk niet meer te corrigeren op waar ze gaat zitten. Dús hoef ik daar niet meer op te letten.

Niet die ochtend. Ik draai me om en zie haar midden op het pad zitten om te poepen. Ren naar haar toe om te zorgen dat ze dat afmaakt in het gras, maar helaas ….. te laat. Dan zoek ik naar een stokje om het pad weer schoon te vegen. Kijk goed uit als ik mijn voet in het hondenuitlaat grasveld zet, pak een stokje en ruim de rommel op.

Als ik dan vervolgens een pad verder ben, kom ik pas tot de ontdekking dat ik toch niet goed genoeg opgelet heb, want ik heb flink wat poep onder en aan de zijkant van m’n schoen zitten.

Instant manifestatie, realiseer ik me dan en begin hard te lachen. Hoé de Wet van Aantrekking mijn trilling ging matchen kon ik natuurlijk niet weten, maar dat dit een match was, was voor mij klontjesklaar. Vóórdat ik in mijn auto stapte had ik nog wel wat ‘werk’ te verrichten. Met cliënten aan het werk gaan als ik in deze energie zit, behoort voor mij tot de onmogelijkheden. Als ik er niet voor mij ben, kan ik er ook niet voor hun zijn. Dús… even mediteren, heel stevig m’n focus verlegd naar al die dingen waar ik heel blij van word en op naar m’n sessies. Die konden nu alleen nog maar goed gaan. 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *