EFT: ongeloofwaardig eenvoudig en effectief

De eerste keer dat ik met EFT in aanraking kwam en deed wat ik altijd doe (= uitproberen), merkte ik al dat het direct effect heeft.

Toen ik er jaren later, veel meer vanuit een enorme behoefte, wéér mee aan de slag ging, sloeg het in als een bom.
Wat ik veelal merk bij mensen met wie ik er over praat en zélfs bij mijn cliënten, met wie ik werk en die het effect zelf ervaren, is ongeloof. En ik kan me daar alles bij voorstellen. Ons hele leven krijgen we voorgespiegeld dat wat goed is, tijd en moeite kost. Dat we met heel veel emoties, trauma’s en ziektes maar moeten leren leven en dat hooguit medicijnen of operaties verlichting kunnen bieden. Dat is wel heel ver verwijderd van het idee dat tikken op plekken op je lichaam je kan verlossen van heel veel geestelijk en lichamelijk ‘ongemak’.
Maar wat als dat nou wél zo zou zijn? Wat zou het betekenen als EFT zo veel makkelijker dan je ooit gedacht had, je leven zo veel aangenamer zou kunnen maken? 
Ook toen ik met EFT in aanraking kwam, zei ik hetzelfde tegen mijzelf, als ik in dat soort situaties altijd gezegd heb: “áls het waar is, wat ze zeggen over EFT, dan zou dat in mijn Leven heel veel op kunnen leveren.” En dus deed ik, wat ik hierboven al schreef: uitproberen.
Want wat heb je te verliezen als het waar is? Overtuigingen! In meervoud waarschijnlijk. Maar is dat zo erg? Is het verliezen van wat overtuigingen, datgene wat het potentieel op kan leveren niet meer dan waard?
Heel boeiend, hoe mensen hun overtuigingen kunnen koesteren. Oók als het niet in hun voordeel is.
Gelukkig, voor diegenen die daar voorbij willen, biedt EFT ook dán uitkomst. Gaan we gewoon eft-en op die (hardnekkige) overtuiging! Zie www.echtwell.nl
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *