De cadeau’s van onze kinderen

Potentieel kun je van niémand zó veel leren over jeZelf dan van je kind(eren). Dat is een uitspraak die ik al even bezig. Ik heb dat keer op keer kunnen ervaren in mijn eigen Leven, dus voor mij is het al heel lang een gegeven, maar hoe meer ik die Wet van Aantrekking snap, des te meer wordt mij duidelijk hóe ver dat gaat. Onze kinderen houden ons onophoudelijk de spiegel voor.
Ook in de Levens van mijn cliënten komt het meer dan eens aan de orde.
Een aantal van die mooie ervaringen wil ik de komende weken met jullie delen.

Jaren geleden heb ik twee weken lang, iedere avond vijf minuten ge-eft-d voor een baby van 9 maanden, die zo astmatisch was dat hij al twee puffs had en hijgend en piepend door de kamer kroop.

Wat er in die affirmaties naar boven kwam was, dat hij het spaans benauwd had van de emoties waar de gezinsleden om hem heen zo vast in zaten. Dat het hem niet lukte om zijn eigen trilling aan te houden omdat hun trilling de zijne overheerste. Nét zoals een nieuwe klok in een ruimte met méér mechanische klokken, na verloop van tijd z’n eigen ritme aanpast aan het ritme van de andere klokken, werkt dat ook met een nieuw kind in een gezin. Even kan het nog de zuivere eigen frequentie aanhouden (soms raakt het die in de buik al kwijt), maar na verloop van tijd redt het dat niet meer en gaat het mee met de rest.
Zo ook die baby. Na 2 weken waren zijn longen weer helemaal schoon en kon de arts niets meer terugvinden van de astma.
Voor de moeder en andere gezinsleden een cadeautje. Dankzij het kind, werden zij zich weer meer bewust dat er werk aan de winkel was.

Zelf heb ik dit jáááren geleden ook aan de hand gehad. Mijn dochter hoestte al weken onafgebroken. Toen ik met haar bij de huisarts kwam, werd astmatische bronchitis vastgesteld en ik realiseerde me direct dat het met mij te maken had. Ik stikte in mijn Leven op dat moment.
Toen ik helder had wat er speelde en daar actie op ondernam, verdwenen haar klachten (en de mijne) om niet meer terug te keren!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *