Website en Wet van Aantrekking!

Eindelijk is ’ie er: m’n mooie nieuwe website met alle mogelijkheden die ik wilde!

De afgelopen jaren heb ik meerdere pogingen gedaan om iemand mijn website te laten maken en steeds struikelde dat op de communicatie.

Voor mij was één ding het belangrijkste: het moest goed voelen voor míj! Ik wilde er helemaal blij van worden en ik had wat noten op m’n zang.

Maar ja, ‘dat’ Wet van Aantrekking-verhaal uitleggen gaat niet zomaar. “Words don’t teach!” Al waren die pogingen wél heel belangrijk in het geheel, want dankzij die pogingen werd het mij steeds helderder: ik had iemand nodig die dát snapte. Iemand die kon luisteren met z’n hart. Maar waar vind je die? Door niet te zoeken! Door die Wet van Aantrekking dat te laten regelen!

En een aantal weken terug was het zover.

In een ‘discussie’ op LinkedIn vermeldde ik op enig moment m’n blog en site. Vervolgens kreeg ik een mailtje met de boodschap: “wat leuk dat jij Gary Craig en Abraham-Hicks combineert.” Waarop ik reageerde “wat leuk dat jij Gary Craig en Abraham-Hicks allebei kent!”

En dát was Gerard! Gerard Bik! Grafisch Vormgever en websiteontwerper/bouwer.

Toen wist ik ‘t. Ik had ‘mijn’ websiteontwerper gevonden.

En ook nog op het juiste moment, want nu heb ik een site die er niet alleen op computers, maar ook op smartphones gelikt uitziet en goed te lezen is, omdat ‘ie zich aanpast aan de schermbreedte.

Kan het mooier? Voor mij niet!

Dank je well, Gerard! Dank je well, Wet van Aantrekking!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Website en Wet van Aantrekking!

 1. Renny

  Dag Hetty, nou ik begin nog maar net met lezen op jouw website, de pagina ‘Echt Well’ en ik ben al helemaal blij. Echt, oprecht en puur. ’t Ziet er mooi uit en ik vind je tekst heerlijk. Ga gauw verder kijken en lezen.
  Dank en Dag, Renny Werkman, Haren Gn.

  1. Hetty van der Well Bericht auteur

   Hallo Renny,
   Dank voor je compliment. Dat kan ik je dan gelijk teruggeven. Het zegt iets over jou, dat je mijn intentie kunt ervaren!
   Geniet ervan!
   Hetty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *