Waar je bent is ieder moment helemaal goed!

Weer terug van een cruise met workshops van Abraham-Hicks.
Workshops over de Universele Wetten en Onvoorwaardelijke Liefde.

En wat heeft het weer veel opgeleverd.
Ik had me van tevoren voorgesteld en voorgenomen dat ik er met m’n hele ziel en zaligheid in zou duiken en iedere gelegenheid om die onvoorwaardelijke liefde door me heen te laten stromen, die te ZIJN, te ervaren.
In die situatie en omgeving, waren de momenten waar ik me van die liefde afsloot dés te voelbaarder. Momenten waar ik focuste op waar ik niét blij van werd. Momenten waar ik niét deed wat ik wilde, omdat ik te veel rekening hield met mensen om me heen. Waar uiteindelijk ík niet blij van werd en die anderen ook niet. En daarna te ervaren dat de Wet van Aantrekking het allemaal weer voor me regelde op het moment dat ik besloot dat wat ík wilde –me goed voelen- het belangrijkste was. Dat ik besloot het welzijn van die anderen aan die anderen over te laten, omdat dat mijn zaken niet zijn. In vertrouwen los te laten.

Alle vragen die ik had, had ik al vooruit het Universum in gestuurd, zodat de antwoorden konden komen, terwijl ik lekker in de zaal zat en mezelf in de energie van de antwoorden plaatste, waardoor ik ze ook kon horen.
Heel veel voorgaande workshops heb ik al gezien of gehoord. Maar er bij zijn voegt toch iets toe. Dat neemt niet weg, dat deze keer het anders voelde. Waar bij de meeste workshops de vragen gesteld worden over dingen uit het verleden, werden er nu veel meer vragen gesteld over “en wat nu vanaf hier?” Gericht op het creëren van de toekomst.

Ik heb één notitie gemaakt. Een zinnetje dat ik al vaker gehoord had, maar dat nu –zoals ik het ervaar, mede door waar ik na m’n EFT masterclasses mee bezig ben geweest in meZelf- op een héél diep niveau kon binnen komen. “Mijn brein is geen opslagplaats, maar een ontvangst- en verzendmechanisme.” Zelf voegde ik eraan toe “dus er kunnen geen overtuigingen in mij opgeslagen zijn. Mijn energiefrequentie bepaalt dat ik gelijksoortige ervaringen heractiveer, waardoor ik dat ben gaan geloven. Mede doordat ook iedereen om mij heen het gelooft.” Ik heb er al flink op zitten EFT-en, want in mijn beleving is het idee dat onze herinneringen in ons opgeslagen zijn, wereldwijd verbreid. Ik ben gewoon nieuwsgierig wat het me op kan leveren om deze overtuiging los te laten. Als ik het goed voel is dat héél wat!

Nu ik weer thuis ben en de tijd neem om in alle rust alles op z’n plek te laten vallen, kan ik de verandering die in mij plaatsvindt, waarnemen.

Het heeft me zelfs geholpen om met wéér andere, veel liefdevollere, ogen te kijken naar hoe ik hier gekomen ben op deze plek in mijn leven. Liefdevoller naar het aandeel dat zo veel mensen daarin gehad hebben. Op alle denkbaar mogelijke manieren, voor kortere of langere periodes. En ieder moment was altijd helemaal goed!

2 gedachten over “Waar je bent is ieder moment helemaal goed!

  1. Hans Warmenhoven

    Zijn er dan toch wel momenten van “niet goed voelen” ?
    En is het dan de opgave dit om te zetten in een goed gevoel?

    1. Hetty van der Well Bericht auteur

      We leven in een wereld van dualiteit. Het je-goed-voelen bestaat bij de gratie van de momenten dat je niet staat te juichen. Uiteraard kun je kijken of je op een andere manier naar je situatie kunt kijken waardoor deze anders kan gaan voelen. Maar het woord ‘opgave’ zelf al daar zit moeite in. Accepteren dat hoe-je-je-voelt is hoe-je-je-voelt, kan al verlichting geven en dat zal iedere actie die je er eventueel op laat volgen meer kans op slagen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *