Vertrouwen 3/3

Naarmate mijn Zelfvertrouwen en Eigenliefde groeide en ik dus steeds minder afhankelijk werd van wat anderen (ook dierbaren) van mij vonden, kreeg ik meer beeld bij hoe vér dat “alles begint bij jeZelf” wel gaat.

Mijn vertrouwen in anderen –waarvan ik nu weet dat het mijn vertrouwen in mijn gevoel óver die anderen is- nam evenredig toe. Hoe beter ik opkwam voor wat voor mij belangrijk is, wat ik nodig heb, des te vanzelfsprekender werd het ook om niets te doen ten koste van een ander. Dat dan uiteraard wel vanuit míjn beleving. Daar heb ik het eerder al eens over gehad. Als ik beter voor mij opkom, kan het zijn dat mijn omgeving dat niet nét zo goed bevalt als het mij doet.

Weer vertaald in Wet van Aantrekking: op die manier verhoogde mijn trilling en dus kon de WvA niets anders, dan mijn leven daarmee in overeenstemming brengen.

In andere woorden, als je mensen in je Leven hebt die met jou omgaan op een manier waar jij niet blij van wordt, dan geeft dat aan dat er in jou een trilling zit die dat aantrekt. Er kan NIETS in jouw Leven komen dat niet matcht met jouw trilling. Klinkt misschien onaangenaam, maar omdat die Wet 100% werkt is de info wél betrouwbaar en dus kún je er wat mee. De touwtjes van je eigen Leven in handen nemen, je trilling verhogen, focussen en de WvA vervolgens haar ‘werk’ laten doen.

Have the happy life you are intended to have! En als je gemotiveerd bent en bereid bent om heel eerlijk tegen jezelf te zijn, kun je dat écht sneller voor elkaar krijgen dan je nu misschien denkt!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *