Patronen doorbreken met EFT

Zoals Herman van Veen zo prachtig verwoordt in zijn liedje ‘Hart,’ is vrijwel iedereen er van overtuigd dat “gewoontes hardnekkig zijn en even hard slijten als marmer.’
Als je, zoals ik, ruimschoots ervaring hebt met EFT en heel veel getuige hebt mogen zijn van het effect daarvan, dan weet je dat ook dat idee over hardnekkigheid, maar een overtuiging is.

Afgelopen weekend was ik op de eerste Datingfair, zoals ik op meerdere manieren gepost heb.

Het was een feestje!

Halverwege de middag kwam een meneer mijn kant op, die ik al een paar keer had zien lopen. Een beetje met z’n ziel onder z’n arm.
In het gesprekje dat volgde, vertelde hij dat hij de fair heel leuk vond. Dat hij eigenlijk wel graag wilde speeddaten, maar dat best spannend vond. Hij gaf toe dat hij er zelfs een beetje misselijk van was.
Uiteraard bood ik hem aan om daar met EFT mee aan de slag te gaan. De misselijkheid werd eerst zelfs erger. Het gebeurt vaker dat mensen een deel van hun emoties onderdrukken en dat door EFT de heftigheid pas écht voelbaar wordt.
De angst voor afwijzing, onzekerheid om een onbekende vrouw aan te spreken en nog wat aspecten werden aangeraakt en de lading eraf gehaald. Na een paar rondjes veranderde z’n energie, er kwam ontspanning, hij kreeg een lach op z’n gezicht en kon weer gaan.

De volgende ochtend, zag ik ineens diezelfde man met krachtige tred weer richting m’n stand lopen. Wow…. dát voelde anders! Ook het gesprek ging veel krachtiger. Hij ging er voor. Had er zin in.
Om een lang verhaal kort te maken: zonder dralen ging hij aan het speeddaten en even later zag ik hem met enthousiasme in z’n hele lijf, de salsa dansen met de éne mooie vrouw na de andere. Hij vertelde me ook nog even, dat zolang er nog geen vrouw naast hem ‘liep’ hij naar de
Datingfair zou blijven komen.

Mijn weekend kon al niet meer stuk!

Soms kun je met EFT ook een patroon doorbreken, terwijl je met hele andere onderwerpen bezig bent. Een jonge vrouw, die mij me was vanwege relatieproblemen waar ze helderheid in wilde krijgen, stopte ineens met nagelbijten. Waar een beloning van honderden euro’s van haar moeder niet gewerkt had, ging het nu vanzelf mee met EFT.

Wil jij iets veranderen? Met EFT kan dat makkelijker zijn, dan je denkt! Facebookactie voor de maand juli nu 25% korting op je eerste sessie. Like de pagina van Echt Well en daar vind je de waardebon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *