Nee/niet

     Het lijkt vrijwel iedereen op de lippen bestorven. Ook dát krijgen we met de paplepel ingegoten: “niet doen, dat mag niet, ik wil het niet, ik zie het niet meer zitten, ik vind het niet leuk, dat kan niet.” En daar zijn nog ellenlange lijsten aan toe te voegen. Op school ligt de aandacht op wat ‘fout’ gaat, hoeveel fouten we maken en wat we nog niet kunnen.

Maar hoe voelt dat nou eigenlijk en wat is het verschil met “ja” en “wel”?

Voor de Wet van Aantrekking maakt het geen enkel verschil. Of je nou focust op wat je wél wilt(kan/mag) of op wat je niet wilt: dat is wat je krijgt. Simpelweg omdat je meer in je Leven krijgt van datgene, waar je je aandacht op richt.

     Toegegeven: het vergt toch wel even wat doorzettingsvermogen en bewust luisteren naar jezelf om dat patroon te veranderen. Simpelweg omdat de zenuwbanen in je hersenen waar de negatieve energie doorheen gaat, beter ontwikkeld zijn dan die waar de positieve stroom doorvoert. En… omdat ook waar het je gedachten betreft, die WvA werkt: “jij hebt een negatieve gedachte? Hier, krijg je er nog een paar!” Maar als je de zin er van inziet en er voor gaat, dan komt er een ‘kantelpunt’ en dan is ineens het positieve makkelijker en voelt ALLES veel beter en ziet alles er veel mooier uit. En komen er dus (meer) positievere dingen je Leven in.

     En dan die kick dat jij dat helemaal zelf gedaan hebt …… en het bewustzijn waar het dan mee gepaard gaat, dat jij jouw Leven vorm kunt geven!!!

En je aandacht richten op wat wél kan, wél mag, je wél leuk vindt, voelt gewoon veel lekkerder.

     Als dit patroon in jou erg hardnekkig is en je zou het graag doorbreken, overweeg dan eens of je dat met mijn hulp zou willen doen en laat je verbazen door de effectiviteit van EFT.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *