Méér……béter……snéller…….

De Wet van Aantrekking reageert op onze trilling en levert. Als wij tenminste niet in de weg zitten.

Ik weet nog dat ik als kind naar ‘science fiction’ zat te kijken en dat er getelefoneerd werd mét beeld! Súpersonisch zag dat er uit. En maar een paar decennia verder is het voor de meesten van ons de gewoonste zaak van de wereld. Mijn kinderen hebben geen idee van een leven met kolenkachels, transistorradio’s, pick-ups met platen en zónder computers. En ik kom toch écht nog niet uit het stenen tijdperk.

Ook in ieders persoonlijke Leven is er altijd mogelijkheid tot verandering. Afhankelijk van hoe wij daar voor open staan en in mee willen gaan.

Ik ben daar altijd heel gretig in geweest. En nog. En dus leverde de WvA. Door mijn Leven heen heb ik steeds weer mensen tegen mogen komen die me verder konden helpen op mijn weg naar Mij. De één maar eventjes, de ander wat langer, ze kwamen en meestal gingen ze ook weer, maar allen leverden ze een bijdrage in mijn ‘zoektocht’ naar vrijheid.

Een aantal jaren geleden kwam daar EFT (Emotional Freedom Techniques) en dat liet al het andere in de schaduw staan. Het meeste van waar ik tot dan toe nog mee werkte, heb ik losgelaten. Ik houd wel van snel en wat mij betreft kon niets van wat ik daarvoor begrepen had, wat dát betreft tippen aan EFT.

En toen werd het vorige week. Vorige week had ik een afspraak. Die stond al even, was door de Wet van Aantrekking prachtig georchestreerd en ik verheugde me er enórm op. Twee dagen voor die afspraak kreeg ik een mail dat ‘ie verzet moest worden en dat houdt in dat ik me er nóg een maand op kan verheugen!! 😉

De eerste gedachte die binnenkwam was “ik ben benieuwd waar dit goed voor is.”

De dág van de afspraak wist ik het al: doordat ik nu een ochtend vrij had, kon een mailtje niet aan mijn aandacht ontsnappen en nu is er: Faster EFT!!

Ik ben dus al weer dagen aan de ‘studie.’ EFT, maar dan sneller! Koren op mijn molen.

Fijn voor mij, fijn voor mijn cliënten, fijn voor mijn opdrachtgevers.

Dát belooft wat!!

www.echtwell.nl 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *