Héél veel plezier in het nieuwe jaar!!!

2014. Waar blijft de tijd. 😉 Het voelt nog helemaal niet zo lang geleden dat de Eiffeltoren (sorry, Francofiel) helemaal verlicht, met terugtellende timer, wachtte op het nieuwe millennium. En toch is dat alweer 14 jaar geleden!!!

Voor mij voelt een nieuw jaar altijd als een cadeau. Ik zie het voor me als een mooi groot pakket, met een prachtige strik en ik mag er meestal 365 dagen over doen om het uit te pakken. De grap is dat ik het eigenlijk ook zelf heb ingepakt.
Alle ervaringen die ik heb opgedaan in het Leven dat ik al geleefd heb, hebben ertoe geleid dat ik helder kreeg wat ik wél wilde én wat ik anders wilde. De uitkomsten daarvan zitten eigenlijk allemaal in dat pakket. Wat ik in het komende jaar uit kan pakken, hangt af van wat ik aandacht geef. Kijk ik naar wat er (nog) niet is en laat ik dat mijn stemming bepalen, dan is de kans het grootst dat ik dat ook dit jaar niet uit mijn pakket kan halen. Richt ik mijn aandacht op al het moois dat ik al wél in m’n Leven heb, dan zal de Wet van Aantrekking er voor zorgen dat ik nog meer moois uit mag pakken. Op sommige momenten een frustrerend gegeven, maar meestal toch wel positief.

Dus daar ga ik weer voor. Genieten van m’n heerlijke kinderen en hun partners; genieten van m’n binnenkort twee kleinkinderen; m’n huisdieren; m’n cliënten, klein en groot, waar ik altijd weer zo enorm van geniet en me bevoorrecht voel dat ik een aandeel in hun Leven mag hebben en die ik ook altijd laat weten dat ze zo’n aandeel in mijn Leven hebben; m’n vrijwilligerswerk dat een verrijking bleek vér voorbij m’n voorstellingsvermogen; de activiteiten die ik voor Echt Well aan het ondernemen ben; m’n familie en vriendinnen en andere mensen waar ik van houd, kortom ik ga weer voor zo veel ik kan bewust aandacht geven aan waar ik blij van word!

En ik wens ook jou, dat je weer zo veel mogelijk moois uit kunt pakken dit komende jaar.

Wat zou jij willen dat er in jouw ‘cadeau’ zit?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

6 gedachten over “Héél veel plezier in het nieuwe jaar!!!

 1. Karin

  Deze blogs zijn voor mij de cadeautjes die ik wekelijks vind in mijn digitale postvak !! Heel vaak kan ik er well wat mee. Daarom zijn ze zo bijzonder!!
  Ik wens jou een succesvol, blij en gelukkig 2014 met heel veel blogs 🙂
  Karin.

 2. Thea van Schijndel

  Ik zou graag willen dat mijn cadeau voor 2014 is dat ik mijn 2 kleinkinderen weer mag zien en van mag genieten en dat mijn dochter weer contact met mij wilt. Helaas bepaalt haar partner wat ze wel en niet mag doen en mijn dochter durft nog niet anders, dan te doen wat hij wilt.

  1. Hetty van der Well Bericht auteur

   Geef dan je aandacht aan die wens en haal je aandacht wég bij dat ‘helaas …..’ Genieten van je kleinkinderen en contact met je dochter geeft je een goed gevoel. De zin erna voelt rot. Kort en simpel. Om dat te doen vraagt koppige eigenwijsheid. Als je verandering wilt, is het aan jou om te veranderen. Gun jezelf het bewijs dat het werkt. Waar een wil is, is een weg! Heel veel succes ermee.

 3. Hans Warmenhoven

  mooie blog Hetty, elke dag a.h.w. een venstertje openen met een verrassing en ondertussen genieten van wat er is :-). wens je een mooi WvA 2014 toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *