Hart en ziel

Jij bent uniek!
Jouw dromen zijn uniek.
Jouw weg is uniek.
Dus jij bent ook de enige die nodig heeft, wat jij nodig hebt.
En dat is de reden dat ik alleen 1 op 1 maatwerk lever, volledig afgestemd op jou!

Ik zet mij met hart en ziel in om jou te helpen herinneren wat je ooit allemaal al wist over jezelf en het leven. Maar dat is waardeloos als jij je niet ook met hart en ziel inzet voor jezelf.

Dus… als jij méér wilt dan symptoombestrijding, maar klaar bent met speelbal zijn en écht wilt weten dat je nooit een slachtoffer was. Dat alles te maken heeft met energie en dat alles in jouw leven altijd klopte en het enige dat er ontbrak was, dat jij niet wist hóe het zit en er dus ook geen grip op had. Ben jij vastberaden om aan het roer van jouw leven te gaan staan en bereid om jezelf en jouw leven je toewijding en aandacht te geven, ook al heb je misschien geen idee hóe? Wil jij persé blij, gelukkig en gezond zijn? Dan ben je welkom om samen met mij de uitdaging aan te gaan om die weg te gaan en je gezonde, blije zelf te worden.

Gebaseerd op mijn praktijkervaring, vraag ik een jaar van je. Als je écht de logica van het leven wilt ontdekken, jouw leven, in liefde, wilt omarmen, dan vraagt dat tijd, toewijding en….. eerlijkheid.

week 1 Intake waarin we gaan bepalen wat jouw ‘rode draad’ wordt.
week 3 sessie 1 (meestal rond 1,5 uur)

Als je het nodig hebt, kun je de eerste sessie doen om definitief te beslissen of je voor het hele traject wilt gaan. Besluit je dat niét te doen, dan worden de intake én die sessie afgerekend. Ga je wél verder, dan wordt het gehele bedrag overgemaakt.

Nog 13 sessies verdeeld over de rest van dat jaar.
Begeleid met materiaal waar je zelf tussen de sessies mee verder kunt.

Kosten € 2222,22 voor de intake en 14 sessies.

Daarna is het aan jou of en zoja, wanneer je nog verder wilt met mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *