EFT ongeloofwaardig effectief (2)

Deze titel heb ik in het begin ook al eens gebruikt, maar door de strekking van onderstaande ervaring, kan ik geen toepasselijker titel bedenken, dus maar in de herhaling.
Uiteraard kom ik vaak genoeg mensen tegen die fysiek het een of ander mankeren. Afhankelijk van het contact, deel ik wel of niet mijn ervaring.

Deze ervaring is van iemand anders. Een collega aan de andere kant van de wereld. Ik vond en vind m zó te gek, dat ik ‘m maar eens met jullie wil delen. Ik heb ‘m jaren geleden van de website www.eftuniverse.com afgehaald en vertaald. Stel je voor dat dít mogelijk is! Wat kan er dan allemaal nog meer……..!

Artsen, sportartsen en iedereen die te maken heeft met sport verwondingen, zal genieten van dit “onmogelijke” resultaat van Gillian Tarawhiti uit Australië. Na het volhardend EFT-en op haar verwondingen zegt ze: “vorige week ging ik voor een 2e MRI-scan, bezocht mijn specialist en hij kon niet geloven dat de gescheurde kruisbanden ‘verdwenen’ waren. Hij bleef maar kijken naar de beelden van de eerste en de tweede scan en kon het niet geloven. Hij zei, dat hij nog NOOIT, in zijn hele carrière, had meegemaakt dat een dergelijke verwonding zoals ik had opgelopen, zomaar was VERDWENEN. Ik moest erom lachen dat hij weigerde te zeggen ZICHZELF HAD GEHEELD. Maar daar was het, op zijn scherm, in de ‘ervoor’ en ‘erna’ beelden: GEEN GESCHEURDE KRUISBANDEN.”

Liefs, Gary (Gary Craig, grondlegger van EFT = Emotional Freedom Techniques)

Door Gillian Tarawhiti:

Ik was gewond geraakt in een sport ongeval en had letsel opgelopen aan mijn voorste kruisband evenals een scheur in het kraakbeen van mijn meniscus. Ik werd onmiddellijk doorverwezen naar specialisten, kreeg MRI scans en kreeg vervolgens te horen dat ik een zware operatie moest ondergaan en voor de rest van mijn leven problemen zou hebben met mijn knie.

Nu ben ik een EFT therapeut, en dus besloot ik hun diagnose met een korreltje zout te nemen. Ik besloot de operatie, zéér tegen het advies van de specialisten in, uit te stellen. Dus ik besloot mijn eigen pad te volgen en eft-de volhardend op alles, van pijn tot het-me-stom-voelen-dat-ik-het-had-laten-gebeuren, tot ‘overstrekken’ tot het-iedereen-kwalijk-nemen enzovoorts enzoverder. Vijf dagen nadat ik begonnen was met EFT begon ik weer met wat lichte training. Na twee weken trainde ik nog meer en iedereen vertelde me dat het geen goed idee was en dat ik het langzamer aan moest doen of helemaal niet moest trainen. Maar weet je, ik voelde me goed, had nog steeds duidelijk een blessure, maar ik kende mijn grenzen en ging toch door met EFT-en en trainen.

Vorige week ging ik terug naar het ziekenhuis voor een tweede MRI scan, vervolgens naar mijn specialist en hij kon niet geloven dat de scheuren in mijn kruisband en kraakbeen verdwenen waren. Hij bleef maar naar de beelden van de eerste en tweede scan heen en weer kijken en kon het niet geloven, zei hij. Nog NOOIT, in zijn hele carrière, had hij het meegemaakt dat een dergelijke blessure, zomaar was VERDWENEN. Ik moest erom lachen dat hij niet zei “zichzelf had geheeld”. Maar daar was het op zijn scherm in de ‘ervoor’ en ‘erna’ beelden van GEEN GESCHEURDE KRUISBANDEN.

Toen hij me vroeg wat ik in de afgelopen vier maanden had gedaan, vertelde ik hem dat ik gelijk de training hervat had en dat ik een ‘vorm van psychotherapie’ had gedaan, wetend dat hij dan moest vragen wat dat was, dus ik legde uit, in zo technisch mogelijke termen als ik tot mijn beschikking had, wat Emotional Freedom Techniques was. Hij staarde me even aan en zei -nou, als iedereen dit ontdekt, dan ben ik mijn baan kwijt-. We lachten er allebei om en toen keek hij me aan en zei: “nee, ik maak geen grapje!”

Dus ik ben heel dankbaar dat mijn blessure nu heel klein is en alleen nog poliklinische microchirurgie nodig heeft, waar ik in toegestemd heb, omdat er geen ‘gehakt gemaakt wordt’ van mijn knie. Dus… jullie sportmensen daar…. EFT werkt, ECHT!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *