EFT en allergie

Het is al weer even geleden, maar dit jaar kon ik weer genieten. Het was weer feest! Kersentijd! Ik kan ze niet weerstaan. Ik heb ze altijd heerlijk gevonden, maar nu nog meer en dat komt vooral doordat ik ze zo’n 12 jaar niet heb kúnnen eten. Gewoon omdat ik er allergisch voor was. En dat wás een straf! Want ik vind kersen misschien wel het lekkerste fruit.

Het was niet het enige fruit dat ik niet kon eten. Ook appels verdroeg ik niet, tenzij die verwarmd waren.

Nog voordat ik allergisch voor fruit werd, kreeg ik hooikoorts. En dan het betere werk. Pilletjes, neusspray en oogdruppels moesten er aan te pas komen om de lente draaglijk te maken. Van maart tot juni/juli ergens was het drama.

Maar nu niet meer!!!

Het eerste jaar dat ik met EFT aan de slag ging met m’n hooikoorts was dat voornamelijk op de symptomen. Daardoor kon ik in ieder geval de pillen, spray en druppels al achterwege laten. Enorme winst, maar voor mij niet genoeg. Hebberig tiepje 😉

Dus het jaar erna ben ik op zoek gegaan naar dieperliggende boodschappen. Uiteindelijk zijn ook dat maar overtuigingen, maar als ze er zitten, dan houd ik daarmee wel die allergiën in stand.

Om een lang verhaal kort te maken, kreeg ik dat boven tafel en nu kan ik weer nog meer genieten. Genieten van de lente, en al het fruit dat ik maar wil. En dát voegt weer toe aan m’n blij zijn! En dus… wat bén ik blij met Emotional Freedom Techniques!!!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *