Doen waar ik blij van word ;-)

Wat mij betreft te lang geleden dat ik een blogje schreef. Niet vanwege gebrek aan inspiratie. Eerder een overload aan inspiratie. Maar méér omdat ik –en dan vooral met mezelf- had afgesproken, dat ik iedere week een verse blog zou plaatsen.
En als ik iets afspreek, dan ‘moet’ ik me daar aan houden. Van wie? Van mij! Waarom? Omdat er ooit anderen waren, die afspraken maakten met mij, waar ze zich niet aan hielden. En dat voelde helemaal niet goed. En “wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.” En dát nam ik me toen als kind al voor.

En als je met zo’n kronkel rondloopt, dan kán het gebeuren, dat iets leuks op enig moment voelt als een verplichting. Uiteraard is dat het laatste wat ik wil.
Dús, sudder ik hier al weken over. Want als ik gewoon zoiets laat sudderen en verder van blij zijn m’n prioriteit maak, dan komt uiteindelijk die inspiratie wel. En hier is ‘ie dan.

Al weer een paar jaar geleden las ik een, in mijn beleving, héle mooie spreuk: “all words come out of silence, so silence is the best form of communication.” Maar ja…. dá’s natuurlijk niet te doen in een blog.

Mijn rug in januari (blog in januari) is het begin van weer een heel mooi proces, dat zich voornamelijk ín mij afspeelt en waar ik in stilte van geniet. Ook al zijn er ook zeker nog  momenten, dat ik genoeg geluid maak. 😉 De Wet van Aantrekking brengt me alles en iedereen op mijn weg, om me de puzzelstukjes aan te reiken, waardoor ik de puzzel kan leggen. En daar gaat nu mijn tijd en aandacht naar toe, waardoor ik voel, dat het goed is voor mij, om die heilige afspraak aan mezelf, om iedere woensdag een blogje te plaatsen, los te laten.

De komende weken staan in het teken van veel EFT. In trainingen met anderen en ik verheug me daar immens op. In mij ben ik me daar ook al weken, in stilte, op aan het voorbereiden. Niks doen en vooral veel zijn.

Jullie gaan me absoluut weer horen, maar wanneer? Geen flauw idee!
Heel veel liefs en tot ……

2 gedachten over “Doen waar ik blij van word ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *