Co-creëren op z’n best!.

Heel recent zag ik de documentaire “Hope in a changing climate” van John Liu (zie Youtube).

Voor mij was het een waanzinnig prachtig voorbeeld van hoe de Wet van Aantrekking werkt én van hoe gelukkig wij mensen ons mogen prijzen dat wij niet de enigen zijn voor wie de WvA werkt.

Nogmaals, zoals Einstein zegt: Alles is energie!

Dus… wij, mensen, maar ook de dieren en ook de planten en zelfs al het andere.

Iedere energie heeft zijn eigen trilling en de Wet van Aantrekking reageert op trilling.

Als wij geconfronteerd worden met iets waar we niet blij van worden (kan een understatement zijn) dan wensen we op datzelfde moment meestal precies het tegenovergestelde. Die wens sturen we het Universum in zou je kunnen zeggen.

En laten we eerlijk zijn. Hóeveel mensen willen niet al hóeveel jaren dat er anders omgegaan wordt met onze mooie aarde. Dat de roofbouw gestopt wordt, dat zorg voor behoud groeit. Daar hoeven we niks voor te doen. Alleen maar geconfronteerd te worden met wat we niét willen. En de Wet van Aantrekking regelt het. Als wij maar vertrouwen. Helaas is dat nou net voor de mens niet zo simpel, want wij focussen voornamelijk op wat we zien en dan zijn we vaak ook getraind in kijken naar het negatieve. Wat IS. De vele doemscenario’s waar we van voorzien worden, zijn daar duidelijke voorbeelden van. Daarom mogen we blij zijn dat we het niet als enigen voor het wensen hebben. Want de dieren en planten hebben ook een ‘stem.’ En wat dacht je van de aarde zélf! In ieder geval voor de Wet van Aantrekking. Daar komt bij dat die dieren en planten nog een voorsprong hebben op ons: ze zijn eigenlijk altijd alleen maar in het Nu. Verbonden met het Leven. Zij hebben geen weerstand tegen wat IS, dus ook geen verzet waardoor ze ongewenste zaken in stand houden. En…… ze zijn met véél meer dan wij mensen.

Daardoor kan het gebeuren dat een cameraman voor zijn werk naar een uithoek van China wordt gestuurd en daar geconfronteerd wordt met een staaltje natuurherstel wat in hem de vlam doet ontbranden om dit aan de grote klok te hangen en daar maakt hij zijn levenswerk van. Je zou het niet kunnen verzinnen, maar het effect is werelds! Deze keer een POSITIEF domino-effect.

Wet van Aantrekking in al haar schoonheid!

Ga maar eens kijken naar die documentaire, of nog beter: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1250669  dan zie je ook nog het vervolg.

Verlangen, in vertrouwen loslaten en Wet van Aantrekking doet de rest.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *