Aankondiging. Hoort zegt het voort!

Hallo lezers,

Vanaf de komende week, kunnen juillie een aantal weken het proces meevolgen van een cliënte van mij. Haar insteek is haar overgewicht en haar doel is zo’n 30 à 35 kilo af te vallen. Die kilo’s zitten er niet voor niets. Ze zijn vaak een letterlijke barrière tussen de persoon zelf en de buitenwereld, om zich te ‘beschermen’ tegen nog meer pijn dan er al is. Er kleeft echter een nadeel aan, nog los van je fysieke gezondheid. Het overgewicht is een zichtbare vertaling van de emotionele barrière als bescherming tegen pijn van buitenaf, echter die barrière werkt naar twee kanten. Er kan ook geen pijn uit!

De komende maanden kunnen jullie mee-lezen hoe Ilona het proces aangaat om zichzelf van haar pijn te bevrijden, zodat ze van zichzelf mag zijn wie ze is. Dat ze verantwoordelijkheid gaat nemen voor haar Leven en haar geluk. De ups and downs van zo’n proces en vóór al: de winst!!!


EFT is een prachtige, liefdevolle manier om je te bevrijden van emotionele ballast. Vaak zónder alle emoties van ooit weer te moeten herbeleven.
Mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat die wellicht hierin geïnteresseerd is, stuur de link dan door, of stuur dit bericht door via email (onderaan deze blog klikken op het envelopje).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *