1 jaar blogjes!!!

Vandaag, zaterdag 27 oktober, is het precies een jaar geleden, dat ik mijn eerste blogje plaatste.

En dus is vandaag een mooi moment om terug te kijken naar wat het op kan leveren als je weerstand loslaat!

Zó lang zó veel verzet tegen social media en daar is even wat EFT werk voor nodig geweest om wat zinloze overtuigingen onderuit te halen en los te laten. Tót dat ik zo ver was, had ik ook geen idee van wat er voor en vooral door mij te bloggen viel.

Toen de overtuigingen en daardoor de weerstand weg waren, hoefde ik er helemaal geen idee van te hebben. De ideeën stroomden gewoon binnen. Iemand zei iets, er gebeurde iets, ik zag of las iets. Maakte niet uit, het hele jaar door heb ik nooit om een blog verlegen gezeten.

En dat is dan ook zo leuk. Want het maakt iets duidelijk (mijns inziens). Als je de weerstand loslaat, dan brengt de Wet van Aantrekking wel wat nodig is en daardoor krijg je de kans om vertrouwen op te bouwen. Vertrouwen in jeZelf, vertrouwen in het Leven, vertrouwen in de Wet van Aantrekking en dat vertrouwen kan zich dan uitbreiden naar andere facetten van je Leven.

Zo werkte het bij mij tenminste en omdat ik net zo mens ben als ieder ander, vermoed ik stiekem dat dat voor ieder ander dus ook geldt. Áls je jeZelf de kans geeft!

Als je het voor elkaar krijgt om uit je comfort zone te stappen.

Het doet me denken aan Einsteins briljante (vind ik) definitie van waanzin: “keer op keer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten.” Dát is dus zoiets als ín je comfort zone bijven zitten. Veilig misschien, maar of het je brengt waar je zijn wilt en of je er happy van wordt ……


Ik ben vandaag in ieder geval extra happy met deze verjaardag! En niet eens vanwege de blogjes, maar vanwege de winst die het loslaten van m’n weerstand me heeft opgeleverd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “1 jaar blogjes!!!

  1. Karin

    Ik heb een jaar lang elke week weer uitgekeken naar een nieuw blog. Ik heb er elke week weer ontzettend van genoten. Het heeft ook mij veel opgeleverd. Van harte gefeliciteerd en nog héél véél jaren !!!
    Karin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *